Loxis bezorg-app

Optimaliseer de bezorging van uw recepten met de Loxis applicatie voor op de mobiele telefoon. Uw bezorgers registreren hiermee het afleveren van het recept of de afwezigheid van een cliënt. Deze informatie is gekoppeld aan de software van uw apotheek. De registratie is direct inzichtelijk in uw apotheek.

Optimale bezorgroute voor uw apotheek

Loxis maakt bezorglijsten aan, waarbij het systeem op basis van coördinaten de optimale route berekent. De bezorgroute kan indien gewenst ook handmatig worden aangemaakt. De route kan direct doorgestuurd worden naar de Loxis bezorg-app of naar een TomTomWork-apparaat in de bezorgauto. Kennis van een gebied is voor een bezorger niet meer noodzakelijk en de bezorging van uw recepten is veel eenvoudiger.

bezorging

Route voor samenwerkende apotheken

De bezorging van samenwerkende apotheken kan door Loxis worden gecombineerd. Het is mogelijk om één voertuig in te zetten voor de bezorging van recepten van meerdere apotheken.

Loxis Sorteer Module voor bezorging aan instellingen

Voor ondersteuning van grote aantallen recepten is de Loxis Sorteer Module zeer geschikt. Deze module is bedoeld voor een efficiënte ondersteuning van de logistiek tussen samenwerkende apotheken en/of de bezorging aan instellingen. De voorbereiding van uw bezorging gaat door deze module efficiënt, snel en eenvoudig.

De Loxis Sorteer Module weet automatisch in welke container of bak een recept geplaatst moet worden, hierdoor vindt er een zeer snelle sortering plaats. Nadat de bak gevuld is, wordt deze ingepland voor de reguliere bezorging en in één keer afgeleverd bij de wooninstellingen.

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak