Onze Referenties

Wilt u Loxis in de praktijk zien bij een collega apotheker of zijn/haar ervaring met Loxis bespreken?

We geven u graag een referentieadres, dat vergelijkbaar is met uw eigen apotheek én zich in uw regio bevindt.

Neem hiervoor contact met ons op.

Apothekers aan het woord:

 

 • "Deze nieuwe manier van medicijnuitgifte geeft onze klanten nog meer gemak en werkt bovendien kostenbesparend voor de apotheek."

  "Deze nieuwe manier van medicijnuitgifte geeft onze klanten nog meer gemak en werkt bovendien kostenbesparend voor de apotheek."

  Simon Latumalea, Apotheek Avereest

  Bekijk deze apotheek

 • “Voor mij heeft Loxis veel voordelen. Ten eerste meer zoekgemak in de apotheek, door eenvoudig koppelen van recepten aan een locatie en, vooral ook, eenvoudig recepten verplaatsen naar een andere locatie. Ten tweede automatische berichtgeving aan cliënten (scheelt heel veel telefoontjes). Last but not least: Loxis is een softwareontwikkelaar met de nadruk op ontwikkelaar! Waar vele andere softwareclubs stilstaan, is er met Loxis een open relatie waarbinnen ruimte is voor goede feedback - over en weer – die we als apotheek vaak zeer snel werkelijk terugzien in het product.”

  “Voor mij heeft Loxis veel voordelen. Ten eerste meer zoekgemak in de apotheek, door eenvoudig koppelen van recepten aan een locatie en, vooral ook, eenvoudig recepten verplaatsen naar een andere locatie. Ten tweede automatische berichtgeving aan cliënten (scheelt heel veel telefoontjes). Last but not least: Loxis is een softwareontwikkelaar met de nadruk op ontwikkelaar! Waar vele andere softwareclubs stilstaan, is er met Loxis een open relatie waarbinnen ruimte is voor goede feedback - over en weer – die we als apotheek vaak zeer snel werkelijk terugzien in het product.”

  Ebian JP Brill, Apotheek Hanzeplein Groningen

  Bekijk deze apotheek

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak