Wat is Loxis?

Loxis is een samenvoeging van een locatiesysteem en een logistiek systeem. Voor u is het bovenal een logisch systeem!

De Track and Trace oplossing geeft een compleet inzicht in de locatie van recepten in en buiten de apotheek. Totdat het recept is overgedragen aan uw cliënt via de balie of bezorging. Loxis is een beveiligde web applicatie, waarmee u op elke gewenste werkplek de status van recepten kunt bekijken. 

Koppelt met Pharmacom, MIRA (CGM) en Farmasys

Loxis is een applicatie, die de medewerkers van een apotheek ondersteund in het efficiënter opbergen én het sneller zoeken en terugvinden van recepten. Dit komt doordat de applicatie een duidelijke structuur heeft. Processen zijn te onderscheiden door een overzichtelijke indeling in de Loxis applicatie. Het is een beveiligde webapplicatie waarmee u op alle gewenste werkplekken de status van de recepten kunt bekijken. Loxis koppelt met de belangrijkste Apothekers Informatie Systemen.

Het doel van Loxis

Optimalisatie van logistieke stromen binnen één apotheek én de optimalisatie van (keten) logistiek tussen samenwerkende apotheken. Loxis verbetert ook de communicatie tussen apotheek en client.

Functionaliteiten

Loxis biedt verschillende mogelijkheden waarmee de cliënt optimaal bediend kan worden:

Loxis blijft in beweging!

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de zorg en in het bijzonder de farmacie. Daarnaast kijken wij voortdurend naar technologische ontwikkelingen die bruikbaar zijn in de zorg. Door onze nauwe contacten met apothekers én assistenten weten we wat er leeft in de praktijk en kunnen wij vroegtijdig inspelen op uw wensen. U kunt daarom regelmatig innovatieve functionaliteit in Loxis verwachten, die uw werkprocessen daadwerkelijk verbeteren.

Weten wat Loxis voor u kan betekenen?

Dat komen wij met veel plezier laten zien!

Bel mij voor een afspraak