Wat is Loxis?

Loxis is een samenvoeging van een locatiesysteem en een logistiek systeem. Voor u is het bovenal een logisch systeem!

De Track and Trace oplossing geeft een compleet inzicht in de locatie van recepten binnen en buiten de apotheek. Totdat het recept is overgedragen aan uw cliënt via de balie, een kluis of bezorging. Loxis is een beveiligde webapplicatie, waarmee u op elke gewenste werkplek de status van recepten kunt bekijken.

Koppelt met Pharmacom, MIRA (CGM) en Farmasys

Loxis is een applicatie, die de medewerkers van een apotheek ondersteunt in het efficiënter opbergen én het sneller zoeken en terugvinden van recepten. Dit komt doordat de applicatie een duidelijke structuur heeft. Processen zijn te onderscheiden door een overzichtelijke indeling en een eenvoudige werkwijze. De applicatie koppelt met de belangrijkste Apothekers Informatie Systemen (Pharmacom, MIRA (CGM) en Farmasys).

Het doel van Loxis

Optimalisatie van logistieke stromen binnen één apotheek én de optimalisatie van (keten)logistiek tussen samenwerkende apotheken. Daarnaast heeft Loxis als doel om ook de communicatie tussen uw apotheek en uw cliënten te verbeteren.

Functionaliteiten

Loxis biedt verschillende mogelijkheden voor het optimaliseren van de processen in uw apotheek en het optimaal bedienen van uw cliënten:

Loxis blijft in beweging!

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de zorg en in het bijzonder de farmacie. Daarnaast kijken wij voortdurend naar technologische ontwikkelingen die bruikbaar zijn in de zorg. Door onze nauwe contacten met apothekers én assistenten weten we wat er leeft in de praktijk en kunnen wij vroegtijdig inspelen op uw wensen. U kunt daarom regelmatig innovatieve functionaliteiten in Loxis verwachten, die uw werkprocessen nog gemakkelijker maken.

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak